Ejendomshandel

Handel med fast ejendom

Der er mange penge på spil, når en ejendomshandel skal gennemføres. Vær derfor på forkant, og søg rådgivning hos en advokat inden papirerne underskrives. Dermed undgår du ubehagelige overraskelser.

En ejendomshandel er næsten aldrig enkel og ligetil. Ofte følger der mange og tunge juridiske dokumenter med handlen, og de skal alle læses og forstås. En uvildige juridiske rådgivning kan spare dig for tid, og på længere sigt også for penge.

Få en vurdering af din ejendomshandel

Vi tilbyder dig en kompetent gennemgang og vurdering af de relevante dokumenter og vilkår, der følger med en ejendomshandel, fx hvordan du bedst indgår en handelsaftale (handelsaftale var tidligere omtalt som slutseddel eller købsaftale).

Desuden har du mulighed for at få en professionel styring af processen fra aftaleindgåelse til tinglysning af endeligt skøde og afslutning i banken/kreditforeningen.

Vores erfaring er bred, og alle aspekter tilgodeses, når det drejer sig om køb og salg af fast ejendom. Det gælder både erhvervsejendomme, landbrugsejendomme og private beboelsesejendomme, herunder også forældrekøb. Kontakt os for et uforpligtende møde.

 

Advokatsekretær Lene Kisendal Kjær

LENE KISENDAL KJÆR

Advokatsekretær

T: +45 7634 1717
Mail: lkk@advokatkhl.dk

 

Advokatsekretær Joan Lorentz Mohr

JOAN LAURENTZ MOHR

Advokatsekretær

T: +45 7634 1727
Mail: jlm@advokatkhl.dk